Home » Bezorgen

Bezorgen

Gratis thuisbezorging van voer voor uw hond

Bij Herby, willen wij onze klanten voorzien van de best mogelijke service en gratis thuisbezorging van uw hondenvoer. Het kan niet makkelijker. Doordat wij het voor u, als huisdiereneigenaar, eenvoudig maken uw dierenvoeding kosteloos thuis te bezorgen, bespaart u uzelf de moeite van sjouwen van zware dozen en heeft u zo meer tijd voor uw hond of kat.

Het vinden van goede hondenvoeding online is niet altijd even gemakkelijk. Maar wanneer u besteld via Herby zult u zien dat het enorm eenvoudig kan zijn.

Herby biedt u gratis thuisbezorging van hondenvoeding zolang uw bestelwaarde meer is dan €100,00. Is uw bestelwaarde beneden de €100,00, dan wordt er €9,95 aan verzendkosten in rekening gebracht.

Het bestellen van diervoeding online kan niet makkelijker zijn – de hoge kwaliteit zorgt voor een gezondere levensstijl van uw trouwe viervoeter. Herby biedt alles wat u hond nodig heeft.

Herby garandeert in heel Nederland gratis thuisbezorging van uw bestelling boven de €100,00.

Hondenvoer gratis thuisbezorgd!

Het is niet alleen bij mensen dat er bewustzijn is van de mate waarin we gezond eten, ook onze honden hebben behoefte aan een gezond dieet. Honden daarentegen zijn niet erg goed in het aangeven van gezondheidsproblemen, maar zullen uiteraard graag eten wat goed voor ze is. Juist hierom is het erg belangrijk dat de eigenaren goed rekening houden met de gezondheid van hun hond bij het kiezen van de juiste voeding. Laat u uw hond volledig bepalen wat en wanneer hij eet, dan loopt u het risico dat uw hond te zwaar gaat worden met de daarbij horende gezondheidsproblemen als gevolg.

Het kiezen van de juiste voeding voor uw hond kan soms erg lastig zijn. Er moet rekening gehouden worden met veel factoren, waaronder de leeftijd, het ras, eventuele allergieën, ziektes en maagproblemen en uiteraard de mate van beweging die uw hond krijgt. Natuurlijk moet uw hond ook genieten van het voer zodat de hond het elke dag met veel smaak eet.


Bij Herby vindt u een breed en divers assortiment aan hondenvoeding. Bij bestedingen boven de €100,00 heeft u de zekerheid van gratis thuisbezorging. Grote zakken zijn vaak erg onhandig te vervoeren, dit kunt u voorkomen door te bestellen via www.Herbyversvoer.nl. Click op het voer dat past bij uw hond en wij bezorgen het bij u thuis, zo heeft u meer tijd voor uw hond en gezin.

Geen tandplak!

Glanzende vacht!

Minder ontlasting!

Vol energie!

© 2016 - Herby Versvoer | Powered by Lightspeed

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »