Wederverkopers

  • Geplaatst op

Wederverkooppunten.

 

Regelmatig  wordt ons gevraagd of we produkten kunnen leveren aan wederverkopers. Vaak met de bedoeling nog goedkoper in te kopen dan dat er nu wordt ingekocht.

Anderhalf jaar geleden zijn de kratvoordeelprijzen in het leven geroepen voor fokkers, hondenscholen, pensions en mensen die bijv. onze worsten in hun trimsalon willen verkopen. Op deze voordeelkratten hebben wij al een zeer lage marge. Lager dan deze prijzen kunnen wij niet verkopen. Deze personen mogen onze worsten in kleine porties verkopen omdat ze geen winkel zijn. Soms verkopen ze met een kleine toeslag op onze prijzen. Het voordeel voor de klant is dat deze in kleine hoeveelheden kan kopen. Tevens hoeft de klant niet te bestellen.

Het leveren aan winkels/groothandels brengt diverse factoren met zich mee zoals kunnen voldoen aan de vraag en uitlevering per (extra) vriesauto.

 Wederverkooppunten is zeker iets dat we in de toekomst willen maar daarvoor is het nu nog te vroeg. Regelmatig hebben we brainstormsessies hierover en we zijn ervan overtuigd dat hier een formule voor komt.

Update 1-2-2016
Wederverkopers kunnen bij ons, net als fokkers voortaan bij inkopen van  250,- of meer 10% extra korting op hun bestelling ontvangen. Neem even contact op als u hier gebruik van wilt maken. Dan zullen wij u op deze manier registreren.

Geen tandplak!

Glanzende vacht!

Minder ontlasting!

Vol energie!

Design by Crivex | Powered by Lightspeed

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »