Barf producten

Gratis thuisbezorging van voer voor uw hond

Bij Herby, willen wij onze klanten voorzien van de best mogelijke service en gratis thuisbezorging van uw hondenvoer. Het kan niet makkelijker. Doordat wij het voor u, als huisdiereneigenaar, eenvoudig maken uw dierenvoeding kosteloos thuis te bezorgen, bespaart u uzelf de moeite van sjouwen van zware dozen en heeft u zo meer tijd voor uw hond of kat.

Het vinden van goede hondenvoeding online is niet altijd even gemakkelijk. Maar wanneer u besteld via Herby zult u zien dat het enorm eenvoudig kan zijn.

Herby biedt u gratis thuisbezorging van hondenvoeding zolang uw bestelwaarde meer is dan €100,00. Is uw bestelwaarde beneden de €100,00, dan wordt er €9,95 aan verzendkosten in rekening gebracht.

Het bestellen van diervoeding online kan niet makkelijker zijn – de hoge kwaliteit zorgt voor een gezondere levensstijl van uw trouwe viervoeter. Herby biedt alles wat u hond nodig heeft.

Herby garandeert in heel Nederland gratis thuisbezorging van uw bestelling boven de €100,00.

  • Gratis verzending
    vanaf € 100,- m.u.v. PostNL
  • Gratis afhalen
    in Swifterbant & Wolvega
  • Altijd 100% verse ingredienten
    Puur natuur, zonder toevoegingen
  • Omdat honden vleeseters zijn!

De resultaten filteren

Geen tandplak!

Glanzende vacht!

Minder ontlasting!

Vol energie!

© 2016 - Herby Versvoer | Powered by Lightspeed

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »