Home » Over ons

Over ons

Even voorstellen

In 2013 kregen wij - Eelco en Irma Beenhakker - de mogelijk de nieuwe eigenaren te worden van Herby Vers.

Na jarenlang mede-eigenaar te zijn geweest van een bedrijf in de bouw van plezierschepen, was Eelco in 2013 toe aan een nieuwe uitdaging. Irma was toen al vanaf 2000 eigenaar van zowel een Ragdoll cattery als een bloeiend honden- en kattenpension. Ook Eelco was als hondenliefhebber – onder andere verschillende jaren actief als pakwerker in de africhtingssport – al langer geïnteresseerd in gezond en natuurlijk hondenvoer.

Toen wij de kans kregen om Herby Versvoer over te nemen, hoefden we dan ook niet lang na te denken. Eindelijk de kans om zelf een actieve rol te nemen in het beschikbaar maken van gezond en natuurlijk hondenvoer.

Sindsdien hebben we hard gewerkt om Herby te moderniseren en verder te laten groeien. Inmiddels kunnen we zeggen dat wij een kwalitatief hoogwaardig en gevarieerd assortiment honden- en kattenvoer bieden tegen een redelijke prijs. En daar zijn we best trots op! Graag nodigen wij u dan ook uit ons aanbod te bekijken.

Wat wij willen

Herby Vers stelt zich ten doel in Nederland met haar Vers – en BARF producten een bijdrage te leveren aan het welzijn van honden en katten. Hierdoor kunnen honden – en kattenliefhebbers nog meer plezier beleven aan hun gezonde en levenslustige huisdieren. Samen met ons team van gemotiveerde en professionele medewerkers staan we op integere wijze voor de verantwoordelijkheid natuurlijk en hoogwaardige producten te leveren van een constante kwaliteit. Daarbij streven we naar langjarige relaties met onze klanten.

Waarom vers hondenvoer?

In een welvarend land als Nederland heeft bijna iedereen de mogelijk een huisdier te nemen en dat op een goede manier te voeren. Ondanks dat dierenwinkels vol liggen met een groot aanbod voeders – voor honden zijn de voeders zelfs per ras te verkrijgen – zitten de wachtkamers van dierenartsen vol met honden en katten met maag-, darm – of huidproblemen. En vaak zijn die problemen te voorkomen door dieren te voeren met natuurlijke voeding die aansluit bij het spijsverteringsstelsel van een roofdier. Tenslotte stamt de hond direct af van de wolf...

Onze ambitie

Iedereen heeft wel ervaringen met eigen dieren of dieren in de directe omgeving, die gekweld worden door allerlei aandoeningen die voortkomen uit verkeerde voeding. Herby Vers wil een sterke bijdrage leveren aan gezondheid van honden en katten door het voorkomen en oplossen van gezondheidsklachten. Dat doet zij door kwalitatief hoogwaardige, natuurlijke en betrouwbare Vers en BARF producten te bieden tegen een eerlijke prijs.  

Herby Vers heeft de ambitie in Nederland de beste producent te worden van Vers en BARF voeders en daarmee een substantiële bijdrage te leveren aan het welzijn van honden en katten, en daarmee ook aan het welzijn van hun baasjes.

Hoe doen we dat?

Dat doen we door ons sterk positief te onderscheiden op de volgende punten:

  • Inkoop van kwalitatief hoogwaardige ingrediënten
  • Productie van hoogwaardige Vers en BARF voeders
  • Handhaving van constante hoge kwaliteit
  • Voortdurende onafhankelijk externe kwaliteitstoetsing
  • Samenwerking met specialisten op het gebied van dierenvoeding en gezondheid
  • Het nauwkeurig volgen van wetenschappelijk onderzoek, dan wel samenwerken met integere, professionele en onafhankelijke wetenschappelijke organisaties
  • Zorg dragen voor professionele en goed opgeleide medewerkers
  • Voortdurend optimaliseren van ons distributiesysteem
  • Last but not least, in nauw contact met onze klanten op vraag gestuurde wijze werken aan de verdere ontwikkeling van ons assortiment

Reviews van onze klanten naar aanleiding van een enquête onder onze klanten

Overgestapt op jullie en dat voldoet tot nu toe prima.

Ik ben een heel tevreden klant. Zal altijd klant blijven.

Als ik eigenaren van honden adviseer voor betaalbare KVV waarbij er eventueel sprake is van allergie. Dan verwijs ik ze naar jullie toe. De puur soorten zijn ideaal. Ook zeker voor katteneigenaren. Goede keuze.  

Snelle en correcte levering. Alles netjes lekvrij en goed gelabeld.

Ik heb pas 1x besteld en daar ben ik tevreden over.Het was snel binnen en je weet ook binnen welke tijd. Ik heb kleine honden dus doe er wel een tijdje mee.Ik ben tot nu toe zeer tevreden.

Ik ben erg blij met jullie klantvriendelijkheid en snelle bezorging.

Jullie service is prima! Vlees is prima! In de wildversies kwam ik hagel tegen. Weet niet of je dat echt kunt voorkomen. Heb in het verleden diverse soorten vlees geprobeerd maar moet eerlijk bekennen dat Herby zeer goed scoort en de prijzen zijn ook prima. De acties, krat acties enzo, vind ik heel erg fijn. Ga zo door.

Laatst voor het eerst een bestelling laten bezorgen. Echt netjes gecontroleerd en mooi op tijd. Ideaal.

Alleen een opmerking. Ik heb gemerkt dat de laatste tijd de zaken omtrent; bestellingen, bezorgen en de communicatie met sprongen vooruit is gegaan. Ik ben hier zeer tevreden over!

Ik wens jullie vooral heel veel succes met het bedrijf en jullie zien me zeker weer als klant.

altijd dik tevreden! Ik vind het prettig dat ik van tevoren bericht krijg wanneer iets niet leverbaar is (wat overigens bijna nooit voorkomt), zodat ik een vervangend product uit kan kiezen!

Ook complimenten voor de chauffeur/bezorger, altijd correct en vriendelijk!

Ga zo door, een zeer tevreden klant en hond :)

Erg tevreden over de webshop: duidelijk en overzichtelijk, alles is goed te vinden.

Mijn complimenten voor jullie klantvriendelijkheid. Altijd staan jullie ons vriendelijk te woord, zoeken jullie samen met ons naar een oplossing.

Ga zo door dan blijf ik nog jaren een trouwe klant met mijn 5 honden.

Geen tips,

Prima Service. Ben heel tevreden en de honden ook!

Ik woon de helft van het jaar in Frankrijk en heb de laatste keer 60 worsten meegenomen in koelboxen, 14 uur reistijd, alles was nog bevroren toen we aankwamen!

We zijn al ongeveer 8 jaar tevreden klant bij Herby. Sinds de overname is het alleen maar verbeterd.

De kwaliteit is bij jullie constant goed, wat betreft kwaliteit hebben jullie sterk mijn voorkeur.

Ben wel eens een poosje weg geweest maar kom toch steeds weer terug.

Pas klant en nog steeds zeer tevreden 

Geen tandplak!

Glanzende vacht!

Minder ontlasting!

Vol energie!

© 2016 - Herby Versvoer | Powered by Lightspeed